Periodo de publicación recogido
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Olivier Geffroy, Céline Fauveau, Céline Bajard-Sparrow, T. Dufourcq
Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques: magazine trimestriel d'information professionnelle, ISSN 0760-9868, Vol. 37, Nº. 136, 2010, págs. 19-20
Céline Fauveau, Olivier Fernandez, Blandine Lefol, Céline Bajard-Sparrow
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº Extra 545, 2009 (Ejemplar dedicado a: 37th Annual Technical Issue), págs. 56-59
Les mannoprotéines levuriennes: la réalité au-delà du mythe
P. Vuchot, Stéphane Vidal, Christophe Riou, Céline Bajard-Sparrow, Céline Fauveau
Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques: magazine trimestriel d'information professionnelle, ISSN 0760-9868, Vol. 35, Nº. 127, 2008, págs. 27-30
Drought effects on red winemaking
Céline Bajard-Sparrow, Céline Fauveau
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 517, 2007, págs. 69-70
Céline Bajard-Sparrow, Céline Fauveau, Catherine Grassin, Patrice Pellerin
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 516, 2007, págs. 60-68
Un nuovo ingrediente per la stabilizzazione tartarica
D. Bouissou, Alain Samson, Bernard Saint-Pierre, Céline Bajard-Sparrow, Mylène Caussette
VVQ, vigne vini & qualita, ISSN 0390-0479, Año nº 34, Nº 11, 2007, págs. 123-127
An efficient solution to restart stuck and sluggish ferments
Olivier Fernández, Patrice Pellerin, Peter Lankhorst, Céline Fauveau, Céline Bajard-Sparrow
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 502, 2005, págs. 78-83
Legislación, obligación de trazabilidad y seguridad alimentaria: las respuestas de un productor de enzimas
Patrice Pellerin, Céline Fauveau, Céline Bajard-Sparrow, F. Strozyk
La Semana vitivinícola, ISSN 0037-184X, Nº 3081, 2005, págs. 2950-2954
Législation, obligation de traçabilité et sécurité alimentaire: les réponses d'un producteur d'enzymes
Patrice Pellerin, Céline Fauveau, Céline Bajard-Sparrow, F. Strozyk
Revue française d'oenologie, ISSN 0395-899X, Nº 214, 2005, págs. 35-37
Winery trial report: effect of a specific pectolytic enzyme on white grape processing
Olivier Fernandez, Patrice Pellerin, Céline Fauveau, Céline Bajard-Sparrow
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 492, 2004, págs. 65-70
4f9, a new yeast for aromatic dry whites and aged-on-less wines
Lucia Guerin, Patrice Pellerin, Céline Bajard-Sparrow, A. Poulard
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 490, 2004, págs. 87-90
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