Periodo de publicación recogido
|
|
|
Autochthonous starter cultures improve the quality of traditional dry-fermented sausage
Branislav Sojic, Vladimir Tomovic, Predrag Ikonic, Bojana Danilovic, Snezana Skaljac, Marija Jokanovic, Bojana Ikonic
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 4, 2021, págs. 59-64
The application of essential oil for masking boar taint Investigations on cooked pork sausages
Branislav Sojic, Vladimir Tomovic, Predrag Ikonic, Branimir Pavlic, Snezana Skaljac, Marija Jokanovic, Igor Tomasevic
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 1, 2020, págs. 61-65
Branislav Sojic, Branimir Pavlic, Predrag Ikonic, Zoran Zekovic, Vladimir Tomovic, Natalija Dzimic, Suncica Kocic Tanackov, Snezana Skaljac, Maja Ivic, Tatjana Peulic, Marija Jokanovic
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 6, 2018, págs. 47-50
Edible offal quality of Swallow-Belly Mangalica pigs reared under an intensive production system: investigations on pigs slaughtered at 100 kg live weight
Aleksandra Despotovic, Vladimir Tomovic, Nikola Stanisic, Marija Jokanovic, Branislav Sojic, Snezana Skaljac, Igor Tomasevic, Slavisa Stajic, Aleksandra Martinovic, Nevena Hromis
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 5, 2018, págs. 49-54
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados