Periodo de publicación recogido
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La fonte lipidique du foie gras à la cuisson
L. Théron, M. Bouillier-Oudot, C. Marie-Etancelin, C. Bonnefont, X. Fernández, C. Molette
Productions animales, ISSN 0990-0632, Vol. 26, Nº. 5, 2013 (Ejemplar dedicado a: Dossier Palmipèdes à foie gras), págs. 415-423
Qualité des carcasses et de la viande des palmipèdes gavés
E. Baéza, X. Fernández, C. Marie-Etancelin
Productions animales, ISSN 0990-0632, Vol. 26, Nº. 5, 2013 (Ejemplar dedicado a: Dossier Palmipèdes à foie gras), págs. 425-433
J. Arroyo, J. Aubin, A. Auvergne, J.-P. Dubois, M. Brachet, X. Fernández, P. Debaeke, Laurence Fortun-Lamothe
Productions animales, ISSN 0990-0632, Vol. 26, Nº. 5, 2013 (Ejemplar dedicado a: Dossier Palmipèdes à foie gras), págs. 435-447
Review. Sulfur-containing Volatile Compounds in Seafood: occurrence, odorant properties and mechanisms of formation
V. Varlet, X. Fernández
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 16, Nº 6, 2010, págs. 463-504
Nouvelles méthodes de mesure de la qualité des viandes de volaille
V. Santé, J.-P. Renou, X. Fernández, G. Monin
Productions animales, ISSN 0990-0632, Vol. 14, Nº 4, 2001, págs. 247-254
Learning based in practical cases on a materials engineering course
Silvia González Prolongo, N. Abuwarda, X. Fernández
EDULEARN20 Proceedings: 12th International Conference on Education and New Learning Technologies (July 6th-7th, 2020, Online) / coord. por Luis Gómez Chova, A. López Martínez, I. Candel Torres, 2020, ISBN 978-84-09-17979-4, págs. 8983-8988
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