Número de publicaciones: 36 (27.8% citado)
Número de citas: 12 (0.0% autocitas)
keyboard_arrow_down Ver todos los ámbitos
Ámbito Citas
ECONOMÍA 8
Índice h: 2
Índice h5: 0
Promedio de citas últimos 10 años: 1.0
Promedio de citas últimos 5 años: 0.0

Citas por año de emisión

Anualidad Citas
2024 0
2023 0
2022 4
2021 3
2020 1
2019 0
2018 0
2017 4
2016 0
2015 0
2014 0
2013 0
2012 0
2011 0
2010 0
2009 0
2008 0
2007 0
2006 0
2005 0
2004 0
2003 0
2002 0
2001 0
2000 0
1999 0
1998 0
1997 0
1996 0
1995 0

Citas por año de publicación

Anualidad Publicaciones Citas
2016 2 1
2014 4 1
2013 1 1
2005 3 4
2003 1 1
2002 1 2
2001 1 1
1995 2 1
1996 1 0
1997 1 0
1998 3 0
1999 3 0
2000 2 0
2004 1 0
2006 1 0
2007 0 0
2008 2 0
2009 2 0
2010 2 0
2011 1 0
2012 0 0
2015 1 0
2017 0 0
2018 0 0
2019 0 0
2020 0 0
2021 0 0
2022 0 0
2023 0 0
2024 0 0

Citas por tipo de publicación

Publicaciones en Dialnet Citas
32 Artículo de revista 11
4 Capítulo de libro 1
0 Libro 0

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 9

Publicaciones más citadas

Anualidad Publicación Tipo Citas
2005 The influence of ascorbic acid on the composition, colour and flavour properties of a Riesling and a wooded Chardonnay wine during five years' storage
Artículo 2
2002 Analysis of pigmented polymers in red wine by reverse phase HPLC
Artículo 2
2001 The "haze proteins" of wine
Capítulo 1
2005 The impact of closure type and storage conditions on the composition, colour and flavour properties of a Riesling and a wooded Chardonnay wine during five years' storage
Artículo 1
2014 Taste and textural characters of mixtures of caftaric acid and Grape Reaction Product in model wine
Artículo 1
2003 Combined heat and proteolytic enzyme treatment of white wines reduces haze forming protein content without detrimental effect
Artículo 1
2005 Preventing protein haze in bottled white winw
Artículo 1
2016 Influence of polysaccharides on the taste and mouthfeel of white wine
Artículo 1
2013 Effect of pH and Alcohol on Perception of Phenolic Character in White Wine
Artículo 1
1995 Proteins in white wine, I: Procyanidin occurrence in soluble proteins and insoluble protein hazes and its relationship to protein instability
Artículo 1

* Último cálculo de métricas Dialnet: 20-Jun-2024