págs. 245-254
R. L. Smallidge, K. Albert
págs. 255-259
págs. 260-268
G. McDonnell
págs. 269-276
Determination of Carbon Dioxide Evolution Rates Using a Novel Noninstrumental Microrespirometer
P. H. Yun-Hwa, H. Yuch-Ping
págs. 277-281
pH-Metric Determination of Acid Numbers of Petroleum Oils without Titration
Y. L. Tur'yan, I. Kuselman, E. Strochkova
págs. 282-289
T. E. Peart, L. Hing-Biu
págs. 290-298
págs. 299-304
págs. 305-310
págs. 311-319
J. Stroka, U. Jorissen, E. Anklam
págs. 320-340
Alicia Fernández, Esther Carrera, Teresa García Lacarra, Isabel González Alonso, Ana Céspedes Montoya, Pablo E. Hernández Cruza, Luis María Asensio Gil
págs. 341-346
Measurement of Bromate in Bread by Liquid Chromatography with Post-Column Flow Reactor Detection
K. Himata
págs. 347-355
Measurement of Total Fructan in Foods by Enzymatic/Spectrophotometric Method: Collaborative Study
B. V. McCleary
págs. 356-364
Liquid Chromatographic Determination of Residual Nitrite/Nitrate in Foods: NMKL Collaborative Study
U. Edberg, L. Merino
págs. 365-376
Determination of Lithium in Human Serum by Electrothermal Atomic Absorption Spectrometry
M. Navarro, S. Gonzalez
págs. 377-381
Y. Yuk-Lin, O. Eng-Shi
págs. 382-390
págs. 391-398
págs. 399-406
G. W. Chase, B. Thompson
págs. 407-410
Stability of Domoic Acid in Saline Dosing Solutions
J. V. Johannessen
págs. 411-412
K. E. Sharpless
págs. 413-423
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados