Multimorbidity of chronic noncommunicable diseases: Data from the Brazilian National Health Survey
Maiara Perroni Pires, Caroline Camila Moreira, Amanda Cristina de Souza Andrade, Paulo Rogério Melo Rodrigues, Ana Paula Muraro, Verônica Gronau Luz, Naiara Ferraz Moreira
págs. 7-19
Solange Parra, Felipe Poblete Valderrama, Rafael Zapata-Lamana, Igor Cigarroa, José Alejandro Iturra-González, Lizette Cenzano Castillo, Jaime Vásquez, Alex Garrido-Méndez, Carlos Celis Morales, Carol Flores-Rivera, Armando Monterrosa Quintero
págs. 20-26
Participatory construction of the food security agenda in Brazil: Interests and priorities from re-democratization to institutional dismantling
Barbara Leone Silva, Cristine Garcia Gabriel, Daniela Alba Nickel, Mick Lennon, Milena Corrêa Martins, Liliana Paula Bricarello, Claudia Soar, Andhressa Araújo Fagundes
págs. 27-41
Michael Pérez Castrillón, María Tobón Flórez, Valentina Rodríguez Rueda, Nathalia Correa Guzmán, Briana D. Gómez Ramírez
págs. 42-55
págs. 56-65
Prevalence of overweight and obesity in the state of Piauí, Brazil: A time trend analysis (2012-2021)
Jéssica Batista Beserra, Layonne de Sousa Carvalho, Roniele Araújo de Sousa, Osmar de Oliveira Cardoso, Marize Melo dos Santos
págs. 66-74
Skipping breakfast is associated with being overweight among Brazilian adolescents
Marianny Espírito Santo Rocha, Paulo Rogério Melo Rodrigues, Ana Paula Muraro
págs. 75-85
Preparaciones culinarias ¿cómo determinar cuándo forman parte de una dieta sustentable?
Paola Cáceres Rodríguez, Macarena Jara Nercasseau, Solange Parra, Claudia Troncoso Pantoja, Claudia Lataste Quintana
págs. 86-97
Gusto dulce: Percepción, fuentes alimentarias y preferencias
págs. 98-105
Fraude alimentario: Pasado, presente y futuro
págs. 106-116
The effect of Vitamin E supplementation on inflammatory biomarkers and oxidative stress in patients with chronic kidney disease on hemodialysis: A systematic review
Dallyla Jennifer Morais de Sousa, Larissa Layana Cardoso de Sousa, Clenio Oliveira Barrense, Diana Stefany Cardoso de Araújo, Thayanne Gabryelle Visgueira de Sousa, Adriana de Azevedo Paiva, Betânia de Jesus e Silva de Almendra Freitas
págs. 117-126
Acerca de la nueva fortificación de alimentos con vitamina D
Edson Yáñez-Barros, Gladys Quezada Figueroa, Sebastián Riquelme
págs. 127-128
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados