págs. 133-138
págs. 139-145
págs. 146-152
págs. 153-162
A Condenser to Recover Organic Volatile Compounds during Vinification
Lorenzo Guerrini, Piernicola Masella, Paolo Spugnoli, Silvia Spinelli, Luca Calamai, Alessandro Parenti
págs. 163-168
págs. 169-178
Analysis of Total Arsenic Content in California Wines and Comparison to Various Health Risk Criteria
Dennis J. Paustenbach, Allison L. Insley, Joshua R. Maskrey, Jennifer L. Bare, Kenneth M. Unice, Vincent B. Conrad, Lykourgos Iordanidis
págs. 179-187
Impact of Pediococcus spp. on Pinot noir Wine Quality and Growth of Brettanomyces
Matthew T. Strickland, Lauren M. Schopp, Charles G. Edwards, James P. Osborne
págs. 188-198
págs. 199-205
José Ignacio Covarrubias, Paola Tessarin, Aparecida Conceiçao Boliani, Gilmar Arduino Bettio Marodin, Bhaskar Bondada, Adamo Domenico Rombolà
págs. 206-211
New Stable QTLs for Berry Firmness in Table Grapes
José Correa, Maribel Mamani, Claudia Muñoz Espinoza, Mauricio González Agüero, Bruno Defilippi B., Reinaldo Campos Vargas, Manuel Pinto, Patricio Hinrichsen R.
págs. 212-217
págs. 218-228
Assessment of Vineyard Canopy Porosity Using Machine Vision
María Paz Diago Santamaría, Mark Krasnow, Marijan Bubola, Borja Millán Prior, Javier Tardáguila Laso
págs. 229-238
págs. 239-244
págs. 251-256
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados