Grape by-products: extraction of polyphenolic compounds using supercritical CO2 and liquid organic solvent: a preliminary investigation
págs. 163-171
Oil production from sardine (Sardinops sagax caerulea)
J. A. Noriega Rodríguez, J. Ortega García, Ofelia Angulo Guerrero, H.S. García, L. A. Medina Juárez, N. Gámez Meza
págs. 173-179
Inhibition of Salmonella spp. isolated from mango using bacteriocin-like produced by lactobacilli
Juan Arturo Ragazzo Sánchez, L. Sánchez Prado, P. Gutiérrez Martínez, G. Luna Solano, B. Gómez Gil, M. Calderón Santoyo
págs. 181-187
Significance of CIELAB parameters in the routine analysis of red wines
Irene Esparza Catalán, C. Santamaría, María Isabel Calvo Martínez, J.M. Fernández
págs. 189-199
Quality of strawberries produced applying two different growing systems
S. Voca, L. Jakobek, J. Druzic, Z. Sindrak, N. Dobricevic, M. Seruga, A. Kovac
págs. 201-207
Propiedades antioxidantes del maguey morado (Rhoeo discolor)
A. Reyes Munguía, E. Azuara Nieto, C.I. Beristain, F. Cruz Sosa, E.J. Vernon Carter
págs. 209-216
Acumulación de selenio en setas silvestres comestibles: captación y toxicidad
María Julia Melgar Riol, Julián Alonso Díaz, María Ángeles García Fernández
págs. 217-223
Evaluación del contenido de metales y su efecto en la estabilidad de antocianinas
A. Castañeda Ovando, Carlos Andrés Galán Vidal, M. de L. Pacheco Hernández, José Antonio Rodríguez Suárez, M.E. Páez Hernández
págs. 225-232
Producción enzimática de maltodextrinas a partir de almidón de malanga (Colocasia esculenta)
C. Antonio Estrada, Luis Arturo Bello Pérez, Cecilia Martínez Sánchez, J.L. Montañez Soto, J. Jiménez Hernández, M.A. Vivar Vera
págs. 233-241
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados