Organic food product purchase behaviour: a pilot study for urban consumers in the South of Italy
págs. 439-451
Exploring new functional markets potential: factors affecting willingness to purchase functional wines
págs. 452-459
Short term negative effect of oxalic acid in "Apis mellifera iberiensis"
Raquel Martín Hernández, Mariano Higes Pascual, J. L. Pérez Pavón, María Jesús del Nozal Nalda, María Aránzazu Meana Mañés
págs. 474-480
Viability and pathogenicity of "Ascosphaera apis" preserved in integral rice cultures
M. A. Palacio, N. Peña, G. Clemente, Sergio Ruffinengo, A. R. Escande
págs. 481-486
págs. 510-516
págs. 517-521
págs. 522-532
págs. 533-542
págs. 542-544
págs. 559-568
págs. 569-578
G. Bailén, Antonio Fabián Guillén Arco, Salvador Castillo García, Pedro Javier Zapata Coll, María Serrano Mula
págs. 579-586
págs. 587-592
págs. 593-604
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados