Survival of Listeria monocytogenes on fresh and frozen strawberries
Linda J. Harris, Stephan Flessa, Dawn M. Lusk
págs. 255-262
Paw Dalgaard, Birgit Groth Laursen, Jette Emborg
págs. 263-279
Barbara Masschalck, Ann M.J. Diels, Lien Callewaert, Elke Y. Wuytack, Chris W. Michiels
págs. 281-291
Patricia Martorell, Amparo Querol Simón, María Teresa Fernández-Espinar García
págs. 293-302
K. Bernaerts, A.R. Standaert, J.F. Van Impe, E.J. Dens
págs. 303-318
E.J. Dens, J.F. Van Impe, K. Bernaerts, A.R. Standaert, J.-U. Kreft
págs. 319-332
Luca Simone Cocolin, Lucilla Iacumin, Giuseppe Comi, Carlo Cantoni, Marisa Manzano
págs. 333-339
Luis Noriega, Abelardo Margolles, Miguel Gueimonde, Clara González de los Reyes Gavilán, Seppo Salminen
págs. 341-346
Environmental microbiology. Methods and protocols
Niels Skovgaard
págs. 347-348
Niels Skovgaard
pág. 347
Evaluation of certain food additives
Niels Skovgaard
págs. 348-349
Safety of Genetically Engineered Foods. Approaches to Assessing Unintended Health Effects
Niels Skovgaard
págs. 349-350
Book review: ACS Symposium Series
Niels Skovgaard
págs. 350-351
Niels Skovgaard
págs. 351-352
Book review: Food Preservatives
Niels Skovgaard
págs. 352-353
Book review: Horizon bioscience
Niels Skovgaard
pág. 353
págs. 355-358
págs. 359-370
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados