InstitucionesÁrea de conocimientoIdentificadores de autorPeriodo de publicación recogido
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Características nutricionales del aceite de los olivos silvestres de fruto albino de las Illes Medes
Antònia Ninot i Cort, A. López, J. Lozano, E. Escribano Ferrer, Agustí Romero Aroca, Angjelina Belaj, Anna Vallverdú-Queralt, Rosa María Lamuela Raventós
Mercacei magazine, ISSN 1134-7104, Nº. 106, 2021, págs. 66-72
Italian and Spanish commercial tomato sauces for pasta dressing: study of sensory and head-space profiles by Flash Profiling and solid-phase microextraction-gas chomatography-mass spectrometry.
Alessandra Bendini, Anna Vallverdú-Queralt, Enrico Valli, Rosa Palagano, Rosa María Lamuela Raventós, Tullia Gallina Toschi
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 97, Nº 10, 2017, págs. 3261-3267
Light gazpachos contain higher phytochemical levels than conventional gazpachos
Anna Vallverdú-Queralt, Alexander Medina-Remón, Ramón Estruch Riba, Rosa María Lamuela Raventós
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 19, Nº 4, 2013, págs. 377-385
The extraction of the solid phase of tomato samples before the f-c method to reduce interference
Anna Vallverdú-Queralt, V. Mallace, Alexander Medina-Remón, C. Andrés-Lacueva, Rosa María Lamuela Raventós
1er Congreso Tecnológico del Tomate para industria: 12-13 noviembre, Palacio de Congresos de Badajoz "Manuel Rojas", 2009, ISBN 978-84-8107-069-9, págs. 77-78
Anna Vallverdú-Queralt
Tesis doctoral dirigida por Rosa María Lamuela Raventós (dir. tes.), Alexander Medina Remón (codir. tes.). Universitat de Barcelona (2012).
Cooking with extra-virgin olive oil: a study to mantain its health properties
Tesis doctoral dirigida por Rosa María Lamuela Raventós (dir. tes.), Anna Vallverdú-Queralt (codir. tes.). Universitat de Barcelona (2022).
Danilo Alejandro Escobar Avello
Tesis doctoral dirigida por Rosa María Lamuela Raventós (dir. tes.), Anna Vallverdú-Queralt (codir. tes.). Universitat de Barcelona (2021).
Health-promoting phenolic compounds in extra virgin olive oil: an integrated study of their concentration and bioavailability
Tesis doctoral dirigida por Elvira Escribano Ferrer (dir. tes.), Anna Vallverdú-Queralt (codir. tes.), Rosa María Lamuela Raventós (tut. tes.). Universitat de Barcelona (2021).
Efecto del aceite en la biodisponibilidad de los compuestos fenólicos del tomate
Tesis doctoral dirigida por Rosa María Lamuela Raventós (dir. tes.), Anna Vallverdú-Queralt (codir. tes.). Universitat de Barcelona (2015).
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