Periodo de publicación recogido
|
|
|
Breeding for success: yeast strain development at the AWRI
Paul Henschke, Jennifer R. Bellon, Chris Curtin, Paul J. Chambers
Wine and viticulture journal, ISSN 1838-6547, Nº. 3, 2012, págs. 35-39
Harnessing AWRI's yeast and bacterial research to shape " Next-Gen" Chardonnay Part 2: Influence of yeast, nutritional management and malolactic fermentation
Chris Curtin, Jennifer R. Bellon, Eveline Bartowsky, Paul A. Henschke, Paul J. Chambers, Markus J. Herderich, Isak S. Pretorius
Wine and viticulture journal, ISSN 1838-6547, Nº. 2, 2011 (Ejemplar dedicado a: Wine Business & Marketing), págs. 15-24
Harnessing AWRI's yeast and bacterial research to shape " next-gen" Chardonnay Part 1: " Wild" and " non-conventional" yeast
Chris Curtin, Jennifer R. Bellon, Eveline Bartowsky, Paul A. Henschke, Paul J. Chambers, Markus J. Herderich, Isak S. Pretorius
Wine and viticulture journal, ISSN 1838-6547, Nº. 1, 2011 (Ejemplar dedicado a: Sustainability), págs. 15-20
Summary from the winemaking with non-conventional yeasts workshops, 13 AWITC
Jennifer R. Bellon, Louisa Rose, Bryan Currie, Jeremy Ottawa, Susanne Bell
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 528, 2008, págs. 72-77
Is buttery aroma perception in wines predictable from the diacetyl concentration?
Jennifer R. Bellon, Paul A. Henschke, I. Leigh Francis, Eveline Bartowsky
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 8, Nº 3, 2002, págs. 180-185
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados