Periodo de publicación recogido
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Plasticizers and BPA Residues in Tunisian and Italian Culinary Herbs and Spices
Giuseppa Di Bella, Hedi Ben Mansour, Asma Ben Tekaya, Asma Beltifa, Angela Giorgia Potorti, Emanuele Saiya, Giovanni Bartolomeo, Giacomo Dugo, Vincenzo Lo Turco
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 83, Nº 6, 2018, págs. 1769-1774
POP levels in beans from Mediterranean and tropical areas.
Giuseppa Di Bella, Imen Haddaoui, Vincenzo Lo Turco, Angela Giorgia Potorti, Maria Rita Fede, Giacomo Dugo
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 97, Nº 8, 2017, págs. 2610-2616
Ammine biogene, come prevenire la contaminazione del vino
Giacomo Dugo, Nicola Cicero, Angela Giorgia Potorti, Marcello Saitta, Francesco Salvo, Giovanna Loredana La Torre
VVQ, vigne vini & qualita, ISSN 0390-0479, Año nº 38, Nº 1-2, 2011, págs. 64-69
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