Periodo de publicación recogido
|
|
|
High moisture extrusion of lupin protein: influence of extrusion parameters on extruder responses and product properties
Megala Palanisamy, Knut Franke, Ralf G Berger, Volker Heinz, Stefan Töpfl
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 99, Nº 5, 2019, págs. 2175-2185
New options for targeted product modification
Volker Heinz, Stefan Toepfl
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 3, 2009, págs. 11-13
Improving food safety with high pressure treatment
Eberhard Haack, Volker Heinz
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 3, 2002, págs. 29-33
Pulsed Electric Fields in the Potato Industry
Kevin Hill, Robin Ostermeier, Stefan Töpfl, Volker Heinz
Pulsed electric fields technology for the food industry: fundamental and applications / Javier Raso Pueyo (aut.), Santiago Condón Usón (aut.), Ignacio Álvarez Lanzarote (aut.), Ana Cristina Sánchez Gimeno (aut.), 2022, ISBN 9783030705855, págs. 325-336
Pulsed Electric Fields Industrial Equipment Design
Volker Heinz, Stefan Toepfl
Pulsed electric fields technology for the food industry: fundamental and applications / Javier Raso Pueyo (aut.), Santiago Condón Usón (aut.), Ignacio Álvarez Lanzarote (aut.), Ana Cristina Sánchez Gimeno (aut.), 2022, ISBN 9783030705855, págs. 489-504
Process Validation and Higienic Design for Pulsed Electric Field Processing
Claudia Siemer, Jim Gratzek, Volker Heinz, Stefan Toepfl
Pulsed electric fields technology for the food industry: fundamental and applications / Javier Raso Pueyo (aut.), Santiago Condón Usón (aut.), Ignacio Álvarez Lanzarote (aut.), Ana Cristina Sánchez Gimeno (aut.), 2022, ISBN 9783030705855, págs. 505-520
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados