Número de publicaciones: 43 (20.9% citado)
Número de citas: 25 (0.0% autocitas)
keyboard_arrow_down Ver todos los ámbitos
Ámbito Citas
ECONOMÍA 8
Índice h: 2
Índice h5: 0
Promedio de citas últimos 10 años: 0.0
Promedio de citas últimos 5 años: 0.0

Citas por año de emisión

Anualidad Citas
2024 0
2023 0
2022 0
2021 2
2020 3
2019 5
2018 2
2017 2
2016 2
2015 3
2014 1
2013 2
2012 0
2011 0
2010 2
2009 1
2008 0
2007 0
2006 0
2005 0
2004 0
2003 0
2002 0
2001 0
2000 0
1999 0

Citas por año de publicación

Anualidad Publicaciones Citas
2008 5 7
2007 0 2
2006 0 5
2004 4 9
2003 2 1
1999 8 1
2000 8 0
2001 8 0
2002 2 0
2005 2 0
2009 0 0
2010 0 0
2011 0 0
2012 0 0
2013 0 0
2014 0 0
2015 0 0
2016 0 0
2017 2 0
2018 1 0
2019 1 0
2020 0 0
2021 0 0
2022 0 0
2023 0 0
2024 0 0

Citas por tipo de publicación

Publicaciones en Dialnet Citas
42 Artículo de revista 25
1 Capítulo de libro 0
0 Libro 0

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 19

Publicaciones más citadas

Anualidad Publicación Tipo Citas
2004 Lactic acid bacteria as functional starter cultures for the food fermentation industry
Artículo 9
2008 Fermentation of cocoa beans
Artículo 7
2006 The role and application of enterococci in food and health
Artículo 2
2007 Biodiversity and identification of sourdough lactic acid bacteria
Artículo 2
2006 Functional meat starter cultures for improved sausage fermentation
Artículo 1
1999 Temperature and pH Conditions That Prevail during Fermentation of Sausages Are Optimal for
Artículo 1
2006 In Vitro Kinetic Analysis of Oligofructose Consumption by Bacteroides and Bifidobacterium spp. Indicates Different Degradation Mechanisms
Artículo 1
2003 The Curing Agent Sodium Nitrite, Used in the Production of Fermented Sausages, Is Less Inhibiting to the Bacteriocin-Producing Meat Starter Culture Lactobacillus curvatus LTH 1174 under Anaerobic Conditions
Artículo 1
2006 Enterocin A production by Enterococcus faecium FAIR-E 406 is characterised by a temperature- and pH-dependent switch-off mechanism when growth is limited due to nutrient depletion
Artículo 1

* Último cálculo de métricas Dialnet: 08-Oct-2024