In Vitro Kinetic Analysis of Oligofructose Consumption by Bacteroides and Bifidobacterium spp. Indicates Different Degradation Mechanisms (2006) Verbrugghe, Kristof Adriany, Tom De Vuyst, Luc Makras, Lefteris Van der Meulen, Roel Applied and Environmental Microbiology Vol. 72 Núm. 2 Pág. 1006-1012

  • Número de citas: 1 (0.0% autocitas)

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 0

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Chayotextle flour as raw material of prebiotic gluten-free cookies added with Agave angustifolia Haw fructans
Chayotextle flour as raw material of prebiotic gluten-free cookies added with Agave angustifolia Haw fructans Vol. 23 Núm. 2 Pág. 1
2021 Biotecnia
Quintana Zavala, Delia

* Último cálculo de métricas Dialnet: 06-Nov-2024