Lactic acid bacteria as functional starter cultures for the food fermentation industry (2004) Leroy, Frédéric De Vuyst, Luc Trends in food science and technology. an official journal of the European Federation of Food Science and Technology ( EFFoST ) and the International Union of Food Science and Technology ( IUFoST ) Vol. 15 Núm. 2 Pág. 67-78
- Número de citas: 8 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 4 GEOGRAFIA 2 MULTIDISCIPLINAR 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 6
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Review of Lactobacillus in the food industry and their culture media Vol. 21 Núm. 2 Pág. 63-76 ARTICULO | 2019 | Revista Colombiana de Biotecnología |
Sanchez, Oscar Julian
Barragán, Pedro J.
Serna Cock, Liliana
|
Bacterias ácido lácticas nativas como cultivo iniciador para la elaboración de queso crema mexicano Vol. 30 Núm. 3 Pág. 855-870 | 2019 | Agronomía Mesoamericana |
Cobo Monterroza, Rodrigo
Rosas Quijano, Raymundo
Gálvez López, Didiana
Anaya, Lourdes Adriano
Vázquez Ovando, Alfredo
|
Production and valuation of foods for animal monogástricos, with biological silage of remains of the prawn prosecution (Litopenaeus vannamei) fermented with lactobacillus Vol. 7 Núm. 0 Pág. 181-190 ARTICULO | 2016 | Scientia Agropecuaria |
Sánchez, Héctor
Ochoa, Gloria
|
Dietas con ensilado biológico de restos del procesamiento de langostino (Litopenaeus vannamei) con inoculo de microrganismos benéficos del tracto digestivo de lechones (Sus escrofa domestica) Tumbes, Perú Vol. 12 Núm. 2 Pág. 11-19 | 2015 | Manglar |
Sánchez, Héctor
Ochoa, Gloria
|
Simultatenous determination of diacetyl and acetoin in traditional turkish butter stored in sheep�s rumen (Karinyagi) Vol. 65 Núm. 1 Pág. 10 | 2014 | Grasas y aceites |
Gokce, R.
Akdogan, A.
Divriklib, U.
Elci, L.
|
Modeling of glutamic acid production by Lactobacillus plantarum MNZ Vol. 16 Núm. 4 Pág. 12-12 | 2013 | Electronic Journal of Biotechnology |
Zareian, Mohsen
Ebrahimpour, Afshin
Mohamed, Abdul Karim Sabo
Saari, Nazamid
|
Efecto de cultivos iniciadores en la proteolisis y su caracteristica sensorial en salchichas fermentadas Vol. 15 Núm. 1 Pág. 13-22 | 2013 | Revista Investigaciones Altoandinas |
Aro Aro, Juan Marcos
Gallegos Rojas, Edgar
|
Improvement of the lactic acid fermentation of capers (Capparis spinosa L) through an experimental factorial design Vol. 61 Núm. 4 Pág. 398-403 ARTICULO | 2010 | Grasas y aceites |
Douieb, H.
Benlemlih, Mohamed
Errachidi, Faouzi
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 23-Jun-2024