Lactic acid bacteria as functional starter cultures for the food fermentation industry (2004) Leroy, Frédéric De Vuyst, Luc Trends in food science and technology. an official journal of the European Federation of Food Science and Technology ( EFFoST ) and the International Union of Food Science and Technology ( IUFoST ) Vol. 15 Núm. 2 Pág. 67-78

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 6

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Review of Lactobacillus in the food industry and their culture media
Review of Lactobacillus in the food industry and their culture media Vol. 21 Núm. 2 Pág. 63-76 ARTICULO
2019 Revista Colombiana de Biotecnología
Sanchez, Oscar Julian Barragán, Pedro J. Serna Cock, Liliana
Bacterias ácido lácticas nativas como cultivo iniciador para la elaboración de queso crema mexicano
Bacterias ácido lácticas nativas como cultivo iniciador para la elaboración de queso crema mexicano Vol. 30 Núm. 3 Pág. 855-870
2019 Agronomía Mesoamericana
Cobo Monterroza, Rodrigo Rosas Quijano, Raymundo Gálvez López, Didiana Anaya, Lourdes Adriano Vázquez Ovando, Alfredo
Production and valuation of foods for animal monogástricos, with biological silage of remains of the prawn prosecution (Litopenaeus vannamei) fermented with lactobacillus
Production and valuation of foods for animal monogástricos, with biological silage of remains of the prawn prosecution (Litopenaeus vannamei) fermented with lactobacillus Vol. 7 Núm. 0 Pág. 181-190 ARTICULO
2016 Scientia Agropecuaria
Sánchez, Héctor Ochoa, Gloria
Dietas con ensilado biológico de restos del procesamiento de langostino (Litopenaeus vannamei) con inoculo de microrganismos benéficos del tracto digestivo de lechones (Sus escrofa domestica) Tumbes, Perú
Dietas con ensilado biológico de restos del procesamiento de langostino (Litopenaeus vannamei) con inoculo de microrganismos benéficos del tracto digestivo de lechones (Sus escrofa domestica) Tumbes, Perú Vol. 12 Núm. 2 Pág. 11-19
2015 Manglar
Sánchez, Héctor Ochoa, Gloria
Simultatenous determination of diacetyl and acetoin in traditional turkish butter stored in sheep�s rumen (Karinyagi)
Simultatenous determination of diacetyl and acetoin in traditional turkish butter stored in sheep�s rumen (Karinyagi) Vol. 65 Núm. 1 Pág. 10
2014 Grasas y aceites
Gokce, R. Akdogan, A. Divriklib, U. Elci, L.
Modeling of glutamic acid production by Lactobacillus plantarum MNZ
Modeling of glutamic acid production by Lactobacillus plantarum MNZ Vol. 16 Núm. 4 Pág. 12-12
2013 Electronic Journal of Biotechnology
Zareian, Mohsen Ebrahimpour, Afshin Mohamed, Abdul Karim Sabo Saari, Nazamid
Efecto de cultivos iniciadores en la proteolisis y su caracteristica sensorial en salchichas fermentadas
Efecto de cultivos iniciadores en la proteolisis y su caracteristica sensorial en salchichas fermentadas Vol. 15 Núm. 1 Pág. 13-22
2013 Revista Investigaciones Altoandinas
Aro Aro, Juan Marcos Gallegos Rojas, Edgar
Improvement of the lactic acid fermentation of capers (Capparis spinosa L) through an experimental factorial design
Improvement of the lactic acid fermentation of capers (Capparis spinosa L) through an experimental factorial design Vol. 61 Núm. 4 Pág. 398-403 ARTICULO
2010 Grasas y aceites
Douieb, H. Benlemlih, Mohamed Errachidi, Faouzi

* Último cálculo de métricas Dialnet: 23-Jun-2024