Determination of Tylosin in Feeds by Liquid Chromatography with Solid-Phase Extraction
M. J. Gramse, P. E. Jacobson
págs. 341-345
págs. 346-351
págs. 352-359
Multicomponent Quantitative Resolution of Binary Mixtures by Using Continuous Wavelet Transform
E. Dinc, D. Baleanu
págs. 360-365
Stability-Indicating Chromatographic Methods for the Determination of Some Oxicams
N. N. Salama, E. A. Taha, L. E.-S. Abdel Fattah
págs. 366-373
J. Briggs, A. Dailianis
págs. 374-379
A. M. Schultz, W. A. McMahon, R. L. Johnson
págs. 380-384
W. A. McMahon, R. L. Johnson
págs. 385-389
W. A. McMahon, R. L. Johnson, A. M. Schultz
págs. 390-394
Evaluation of the BAX® System for Detection of Listeria monocytogenes in Foods: Collaborative Study
K. Silbernagel
págs. 395-410
K. Lusky, R. Gobel
págs. 411-416
Qualitative Method for Determination of Aflatoxin B~1 in Nuts
Itziar Ruisánchez Capelastegui, E. Trullols
págs. 417-423
M. W. Trucksess
págs. 424-428
Studies of Polyester Fiber as Carrier for Microbes in a Quantitative Test Method for Disinfectantss
V. Harris, N. Miner, S. Stumph
págs. 429-434
M. L. Ribeiro, S. Navickiene
págs. 435-438
Accurate and Reproducible Methods for Analysis of Sterol Oxidation Products in Foods: An Overview
P. Dutta
págs. 439-440
págs. 441-466
págs. 467-473
M. T. Rodriguez-Estrada
págs. 474-480
New Internal Standard for Quantitative Determination of Oxyphytosterols by Gas Chromatography
A. Grandgirard
págs. 481-484
A. J. H. Louter
págs. 485-492
F. Guardiola, S. Garcia-Cruset
págs. 493-498
págs. 499-504
Cholesterol Oxidation in Meat-Based Baby Food
F. Evangelisti
págs. 505-510
págs. 511-519
W. M. N. Ratnayake
págs. 520-522
págs. 523-539
Overview of Infrared Methodologies for trans Fat Determination
M. P. Yurawecz, M. M. Mossoba
págs. 540-544
págs. 545-562
Improved Identification of Conjugated Linoleic Acid Isomers Using Silver-Ion HPLC Separations
M. P. Yurawecz, P. Delmonte
págs. 563-568
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados