Electrophoretic patterns of microwaved and gamma-irradiated beef liver proteins
K. H. El-Khawas, R. A. Hegazy, R. S. Farag
págs. 975-982
págs. 983-987
T. Diab, C. G. Biliaderis
págs. 988-1000
Aflatoxins, ochratoxin A and zearalenone in Brazilian corn cultivars
L. M. V. Soares, M. Machinski
págs. 1001-1007
Hard-to-cook tendency of chickpea (Cicer arietinum L) varieties
J. A. Garzon-Tiznado, C. Reyes-Moreno, L. Camacho-Hernandez, J. Milan-Carrillo, Ofelia Rouzaud Sández
págs. 1008-1012
págs. 1013-1018
págs. 1019-1026
P. B. E. Albihn
págs. 1027-1033
págs. 1034-1038
S. Benjakul, W. Visessanguan
págs. 1039-1046
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados