A. Collignan, I. Poligne
págs. 2976-2986
Flavor Release from Cooking Oil during Heating
F. Jousse, W. Agterof
págs. 2987-2996
Functional Properties of Seed Meals and Protein Concentrates from Tomato-processing Waste
S. K. Garg, A. S. Bawa, D. S. Sogi
págs. 2997-3001
págs. 3002-3010
págs. 3011-3018
págs. 3019-3025
págs. 3026-3032
K. Allaf, N. Louka
págs. 3033-3038
B. E. Elizalde, M. L. Herrera
págs. 3039-3045
págs. 3046-3052
págs. 3053-3057
págs. 3058-3062
págs. 3063-3068
págs. 3069-3079
A. Dutta, A. Chengara
págs. 3080-3086
Combination of Carbon Dioxide and Cinnamon to Inactivate Escherichia coli O157:H7 in Apple Juice
Jesús Yuste Bombín, D. Y. C. Fung, B. A. Crozier-Dodson, L. K. Thompson
págs. 3087-3090
S. E. Gilliland
págs. 3091-3095
A Lipoprotein-derived Antimicrobial Factor from Hen-egg Yolk is Active Against Streptococcus Species
C. O Farrelly, D. Brady, J. McPartlin, L. Fenelon, S. Gaines
págs. 3096-3103
D. Tsangalis, A. E. J. McGill, J. F. Ashton
págs. 3104-3113
New Technology for Producing Paste-like Fish Products using Lactic Acid Bacteria Fermentation
S.-T. Jiang, C.-L. Pan, L.-J. Yin
págs. 3114-3119
G.-J. Tsai, J.-F. Hsieh, S.-T. Jiang
págs. 3120-3125
A Sensory Profile of Turnip Greens as Affected by Variety and Maturity
G. Jones, O. G. Sanders
págs. 3126-3129
págs. 3130-3134
J. Grua-Priol, M.-A. Le Pape
págs. 3135-3139
págs. 3140-3143
Bioavailability of Calcium from Tofu as Compared with Milk in Premenopausal Women
C. M. Weaver, R. P. Heaney
págs. 3144-3147
págs. 3148-3151
J.-F. Hsieh, G.-J. Tsai, S.-T. Jiang
págs. 3152-3158
Recovery of Limonoid Glucosides from Citrus Molasses
G. D. Manners, T. K. Schoch
págs. 3159-3163
D. B. Papkovsky
págs. 3164-3169
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados