C. Batt
pág. 365
Y. Z Hao, R. E. Brackett, Michael P. Doyle
págs. 367-378
J. M. Farber, F. M. Nattress, I. Tarte, A. Lyver, J. P. Smith
págs. 379-389
D. Sohier, A. Lonvaud-Funel
págs. 391-397
Study of the oenological characteristicsand enzymatic activities of wine yeasts
Juan Francisco Ubeda Iranzo, Pedro Miguel Izquierdo Cañas, Ana Isabel Briones Pérez
págs. 399-406
Marta Capellas Puig, Jesús Yuste Bombín, Montserrat Mor-Mur i Francesch, Buenaventura Guamis López, R. Pla
págs. 407-414
R. H. Linton, E. Wong
págs. 415-423
P. C. Quantick, P. J. Panisello
págs. 425-439
Filamentation inAeromonas hydrophila
D. A. McDowell, M. A. S. McMahon, I. S. Blair
págs. 441-448
R. C. Whiting, T. P. Strobaugh
págs. 449-453
págs. 455-456
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados