Foodborne bacteria in dairy products: Detection by molecular techniques
Nathaly Cancino-Padilla, María Angélica Fellenberg, Wendy Franco, Rodrigo A. Ibáñez, Einar Vargas Bello Pérez
págs. 215-229
págs. 230-238
págs. 239-251
Raquel Bridi, Gabriel Nuñez-Quijada, Patricia Aguilar, Patricia Martínez, Eduardo Lissi, Ady Giordano, Gloria Montenegro
págs. 252-261
Effect of Olive Pruning Wood Extract on Lipid Oxidation in Sunflower Oil
Pamela A. González-Fuentes, María C. Zuñiga, Claudio A. Olea-Azar, Cristina Loyola, Christian G. Folch-Cano
págs. 262-271
Jaime Ahumada, Claudia Fuentealba, José A. Olaeta C., Pedro Undurraga M., Romina Pedreschi, Kalidas Shetty, Rosana Chirinos, David Campos, Lena Gálvez Ranilla
págs. 272-284
págs. 285-294
Marcela Esteriol, Charleen Copier, Andrea Román, María José Araneda, Mauricio Rubilar, Isabel Pérez, Jaime Auger
págs. 295-306
Germán F. Sepúlveda Chavera, Maribel Saura, Wilson Huanca Mamani, Steffany Cárdenas Ninasivincha, Ricardo Salvatierra Martínez, Bernardo Latorre
págs. 307-311
Viral inhibitors to control the Papaya ringspot virus on Carica papaya
Ricardo Hernández Pérez, Dagoberto Guillén Sánchez, Marlene Pérez López, Enrique Casanova Casio
págs. 312-319
Meat quality of heifers finished on pasture with tropical grass and supplemented with glycerin
Robério Rodrigues Silva, Livia Maria Araújo Macedo Facuri, Gleidson Giordano Pinto de Carvalho, Fabiano Ferreira da Silva, Julliana Izabelle Simionato, Claudia Batista Sampaio, Lais Santana Bezerra, Rodolpho Martin do Prado, Ivanor Nunes do Prado, Ana Paula Gomes da Silva, Maria Leonor Garcia Melo Lopes de Araujo, Bruna Mara Aparecida de Carvalho
págs. 320-332
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados