pág. 7
Estudio de la cerámica de mesa y cocina del establecimiento rural tardorrepublicano de Can Canal, Cabrera de Mar:: Propuesta metodológica y resultados
pág. 11
pág. 29
pág. 45
Pautes de consum animal a la vil·la suburbana del Pla de l’Horta (Sarrià de Ter, Girona): una aproximació a la dieta basada en les restes faunístiques
pág. 67
Cuines i espais de cuina en el món rural d’època romana del nord-est hispànic
Josep Burch, Josep Maria Nolla Brufau, Pere Castanyer i Masoliver, Joaquim Tremoleda i Trilla
pág. 83
Cuina, rebost i alimentació a la vil·la romana de Vilauba vers la fi del segle III d.C
Pere Castanyer i Masoliver, Joaquim Tremoleda i Trilla, Lídia Colominas Barberà
pág. 119
Cuina i alimentació a la terrisseria romana del Collet Est (Calonge-Sant Antoni, Catalunya)
Josep Burch, Marc Prat Sabartés, Josep Maria Nolla Brufau, Joaquim Tremoleda i Trilla
pág. 155
pág. 171
pág. 197
La place de la uilla dans l’organisation des territoires d’Aquitaine méridionale et d’Hispanie septentrionale dans l’Antiquité tardive (IIIe-VIIe s.): Approche transfrontalière
pág. 213
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados