págs. 15-16
págs. 17-22
págs. 23-30
págs. 31-38
Intensive viticulture and its environmental impacts: nitrogen as a case study
págs. 39-46
págs. 47-54
págs. 55-64
págs. 65-76
Vineyard nitrogen supply and shiraz grape and Wine quality
Gary J. Pickering, M. T. Treeby, C. J. Friedrich, Bruno Holzapfel
págs. 77-92
Influence of nitrogen supply in the grape must on the fermentation capacity and the quality of wine
K. Schneider, Doris Rauhut, H. Kürbel, M. Grossman, Otmar Löhnertz
págs. 93-100
págs. 101-110
págs. 111-120
págs. 121-128
Mineral nutrient partitioning to fruits of deciduous trees
M. Tagliavini, M. Quartieri, F. Mazzanti, Adamo Domenico Rombolà, D. Malaguti, P. Millard, C. Zavalloni, Bruno Marangoni
págs. 131-140
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págs. 149-158
págs. 159-168
Bitter pit prediction in apples through Mg infiltration
R. D. Dilley, L. Léon, V. P. Lepe, J. B. Retamales, Carmen Valdés Solís
págs. 169-180
págs. 181-188
págs. 189-198
págs. 199-206
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