Periodo de publicación recogido
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Dusting sulphur: the forgotten chemical of Australian viticulture
John V. Possingham
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 459, 2002, págs. 15-16
Effects of mineral nutrition on grape and wine quality
John V. Possingham
Proceedings of the XXV International Horticultural Congrees : Brussels, Belgium, 2-7 August, 1998 / coord. por John V. Possingham, Ángel José Rojo Fernández Río, 2000, ISBN 90-6605-763-7, págs. 15-16
The influence of controlled water inputs on grape quality in warm regions
John V. Possingham
XXVème Congrès Mondial de la Vigne et du Vin: Paris. 19-23 Juin/June/Junio 2000, Vol. 1, 2000, págs. 63-68
Factors affecting the wine quality of minimally pruned grapevines
John V. Possingham
Gesco Groupe Europeén des Systemes de Conduite de la Vigne: 8èmes Journées = 8ª Jornadas, Portugal-Vairao, Vol. 2, 1995
Production of table grapes in South India
John V. Possingham
Proceedings of the International Symposium on Table Grape Production : 1994 june 28 & 29, Anaheim, California, 1994, ISBN 0-9630711-1-4, págs. 38-42
Factors affecting the wine quality of minimally pruned grapevines
John V. Possingham
Gesco Groupe Europeén des Systemes de Conduite de la Vigne: 8èmes Journées = 8ª Jornadas, Portugal-Vairao, Vol. 1, 1993, pág. 353
John V. Possingham, G. H. Kerridge
500 años de vitivinicultura americana y sus relaciones con Europa: [XX Congreso Mundial de la Viña y el Vino, 72.ª Asamblea General de la O.I.V. Madrid y La Rioja (España) 18-26 mayo 1992], Vol. 2, 1992
Proceedings of the XXV International Horticultural Congrees : Brussels, Belgium, 2-7 August, 1998
coord. por John V. Possingham, Ángel José Rojo Fernández Río
International Society for Horticultural Science, 2000. ISBN 90-6605-763-7
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