Periodo de publicación recogido
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Effect of Dipping and Vacuum Impregnation Pretreatments on the Quality of Frozen Apples: A Comparative Study on Organic and Conventional Fruits.
Lilia Neri, Veronica Santarelli, Carla D Di Mattia, Giampiero Sacchetti, Marco Faieta, Dino Mastrocola, Paola Pittia
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 84, Nº 4, 2019, págs. 798-806
Andrea Ianni, Gaetano Di Maio, Paola Pittia, Lisa Grotta, Giorgia Perpetuini, Rosanna Tofalo, Angelo Cichelli, Giuseppe Martino
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 99, Nº 7, 2019, págs. 3635-3643
María Consuelo González Martínez, Paola Pittia
ACTA/CL: revista de la Asociación de Científicos y Tecnólogos de Alimentos de Castilla y León, ISSN 1886-4716, Nº. 58, 2016, págs. 17-20
Suitability of high-dynamic-pressure-treated milk for the production of yoghurt
Rosalba Lanciotti, Maria Elisabetta Guerzoni, Paola Pittia, Lucia Vannini
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 21, Nº 6 (December), 2004, págs. 753-760
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