Periodo de publicación recogido
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Vane yield stress of native and cross-linked starch dispersions in skimmed milk: effect of starch concentration and lambda-carrageenan addition
Elvira Costell Ibáñez, M.A. Rao, Maria Amparo Tárrega
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 12, Nº 3, 2006, págs. 253-260
M.A. Rao, K.S. Youn, V.M. Acquarone, D.B. Genovese
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 10, Nº 1, 2004, págs. 51-58
Dynamic rheological behaviour of heated potatoes: review
M.A. Rao, R. Bu-Contreras
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 8, Nº 1, 2002, págs. 3-10
Review: The structural approach to rheology of plant food dispersions
M.A. Rao
Revista española de ciencia y tecnología de alimentos, ISSN 1131-799X, Vol. 32, Nº. 1, 1992, págs. 3-17
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