Instituciones
Periodo de publicación recogido
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Portable NIR spectrometer for prediction of palm oil acidity
Karine Cristine Kaufmann, Flávia de Faveri Favero, Marcus Arthur Marçal de Vasconcelos, Helena Teixeira Godoy, Klicia A. Sampaio, Douglas Fernandes Barbin
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 84, Nº 3, 2019, págs. 406-411
Brazilian Capsicum peppers: capsaicinoid content and antioxidant activity.
Stanislau Jr Bogusz, Silvia H Libardi, Fernanda Fg Dias, Janclei Pereira Coutinho, Vivian C Bochi, Daniele Rodrigues, Arlete Mt Melo, Helena Teixeira Godoy
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 98, Nº 1, 2018, págs. 217-224
Ana Vânia Carvalho, Tayse Ferreira Ferreira da Silveira, Rafaella de Andrade Mattietto, Maria do Socorro Padilha de Oliveira, Helena Teixeira Godoy
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 97, Nº 5, 2017, págs. 1467-1474
Perfil de ácidos graxos e teor de colesterol de mortadela elaborada com óleos vegetais
João Felipe Ferraz Yunes, Nelcindo Nascimento Terra, Carlos Pasqualin Cavalheiro, Leadir L. M. Fries, Helena Teixeira Godoy, Cristiano Augusto Ballus
Ciencia rural, ISSN 0103-8478, Vol. 43, Nº. 5, 2013, págs. 924-929
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