Effect of free fatty acids and lipolysis on Sauvignon Blanc fermentation
S. Tumanov, Farhana R. Pinu, David Greenwood, Silas G. Villas-Boas
págs. 398-405
págs. 406-412
págs. 413-420
Effect of drying on tartaric acid and malic acid in Shiraz and Merlot berries
Johannes Rösti, M. Schumann, Marilyn Cléroux, F. Lorenzini, Vivian Zufferey, Markus Rienth
págs. 421-429
M. Carmen Martínez Rodríguez, Susana Boso Alonso, Pilar Gago Montaña, Gregorio Muñoz Organero, María Teresa de Andrés Domínguez, Laura Gaforio Nebreda, Félix Cabello Sáenz de Santa María, J. L. Santiago
págs. 430-438
R. Linares Torres, Mario de la Fuente Lloreda, Pedro Junquera González, José Ramón Lisarrague, Pilar Baeza Trujillo
págs. 439-449
págs. 450-460
págs. 461-468
Late pruning impacts on chemical and sensory attributes of Shiraz wine
Martin A. Moran, Susan Bastian, Paul R. Petrie, Victor O. Sadras
págs. 469-477
págs. 478-486
págs. 487-497
págs. 498-503
págs. 504-511
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados