Periodo de publicación recogido
|
|
|
Efficiency of dried plum powder as fat replacer in buffalo meat incorporated cookies
Meena Goswami Awasthi, B.D. Sharma, Sanjod Kumar Mendiratta, Vikas Pathak, Heena Sharma
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 3, 2019, págs. 53-57
Efficacy of pine nut paste as functional ingredients in mutton nuggets
R.R Kumar, B.D. Sharma, Sanjod Kumar Mendiratta, O.P. Malav, Kumbhar Vishal Hanamant, Dhananjay Kumar
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 2, 2019, págs. 114-119
R.R Kumar, B.D. Sharma
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 2, 2008, págs. 72-76
Substantially less cholesterol
Manish Kumar, B.D. Sharma, P.K. Nanda
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 1, 2004, págs. 66-71
Manish Kumar, B.D. Sharma
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 4, 2003, págs. 54-58
Comparative efficacy of microwave oven for cooking of chicken meat
Sanjod Kumar Mendiratta, S. Kumar, R.C. Keshri, B.D. Sharma
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 6, 1998, págs. 31-32
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados