Área de conocimientoPeriodo de publicación recogido
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Single screw extrusion of apple pomace-enriched blends: Extrudate characteristics and determination of optimum processing conditions
Poonam Singha, Kasiviswanathan Muthukumarappan
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 24, Nº 5, 2018, págs. 447-462
Sameh Awad, Kasiviswanathan Muthukumarappan, A. N. Hassan
Journal of dairy science, ISSN 0022-0302, Vol. 88, Nº 12, 2005, págs. 4204-4213
Effect of Calcium on Microstructure and Meltability of Part Skim Mozzarella Cheese
Kasiviswanathan Muthukumarappan, N. S. Joshi
Journal of dairy science, ISSN 0022-0302, Vol. 87, Nº 7, 2004, págs. 1975-1985
Modeling Rheological Characteristics and Calcium Content of Mozzarella Cheese
N. S. Joshi, Kasiviswanathan Muthukumarappan, R. I. Dave
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 69, Nº 3, 2004
Understanding the Role of Calcium in Functionality of Part Skim Mozzarella Cheese
Kasiviswanathan Muthukumarappan, N. S. Joshi
Journal of dairy science, ISSN 0022-0302, Vol. 86, Nº 6, 2003, págs. 1918-1926
Effect of Calcium on Physicochemical Properties of Fat-free Mozzarella Cheese
N. S. Joshi, Kasiviswanathan Muthukumarappan
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 68, Nº 7, 2003, págs. 2289-2294
Kasiviswanathan Muthukumarappan, P. Sharma, R. I. Dave
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 68, Nº 4, 2003, págs. 1404-1410
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