Número de publicaciones: 54 (18.5% citado)
Número de citas: 19 (0.0% autocitas)
keyboard_arrow_down Ver todos los ámbitos
Ámbito Citas
ECONOMÍA 11
Índice h: 2
Índice h5: 1
Promedio de citas últimos 10 años: 0.1
Promedio de citas últimos 5 años: 0.2

Citas por año de emisión

Anualidad Citas
2024 0
2023 1
2022 1
2021 3
2020 1
2019 0
2018 2
2017 3
2016 2
2015 1
2014 0
2013 1
2012 0
2011 3
2010 0
2009 0
2008 1
2007 0
2006 0
2005 0
2004 0
2003 0
2002 0
2001 0
2000 0

Citas por año de publicación

Anualidad Publicaciones Citas
2019 2 1
2015 1 1
2013 1 2
2012 2 2
2008 1 3
2006 1 3
2004 1 2
2000 1 5
2001 4 0
2002 3 0
2003 0 0
2005 4 0
2007 4 0
2009 3 0
2010 7 0
2011 2 0
2014 5 0
2016 4 0
2017 2 0
2018 3 0
2020 2 0
2021 0 0
2022 0 0
2023 0 0
2024 0 0

Citas por tipo de publicación

Publicaciones en Dialnet Citas
53 Artículo de revista 19
1 Capítulo de libro 0
0 Libro 0

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 17

Publicaciones más citadas

Anualidad Publicación Tipo Citas
2000 Fruit composition and ripening of Pinot Noir (Vitis vinifera L.) in relation to leaf area
Artículo 3
2006 Crop thinning (hand versus mechanical), grape maturity and anthocyanin concentration
Artículo 3
2000 Growth and ripening of Pinot NOir (Vitis vinifera L. ) in relation to leaf area and crop load
Artículo 2
2012 Predicting the time course of grape ripening
Artículo 2
2013 Effects of elevated temperature in grapevine. II juice pH, titratable acidity and wine sensory attributes
Artículo ARTICULO 2
2004 The effect of post-veraison water deficit on yield components and maturation of irrigated Shiraz (Vitis vinifera L.) in the current and following season
Artículo 2
2008 Effects of Mechanical Thinning on Yield and Fruit Composition of Tempranillo and Grenache Grapes Trained to a Vertical Shoot-Positioned Canopy
Artículo 2
2008 Climate drivers of red wine quality in four contrasting Australian wine regions
Artículo 1
2019 Effects of Late Pruning and Elevated Temperature on Phenology, Yield Components, and Berry Traits in Shiraz
Artículo ARTICULO 1
2015 Unripe Berries and Petioles in Vitis vinifera cv. Cabernet Sauvignon Fermentations Affect Sensory and Chemical Profiles
Artículo ARTICULO 1

* Último cálculo de métricas Dialnet: 22-Oct-2024