Johnson, Trent E.
Citas por año de emisión
Anualidad | Citas |
---|---|
2024 | 0 |
2023 | 0 |
2022 | 2 |
2021 | 0 |
2020 | 0 |
2019 | 1 |
2018 | 1 |
2017 | 1 |
2016 | 0 |
2015 | 0 |
2014 | 0 |
2013 | 0 |
2012 | 0 |
2011 | 0 |
2010 | 0 |
2009 | 0 |
Citas por año de publicación
Anualidad | Publicaciones | Citas |
---|---|---|
2018 | 1 | 1 |
2015 | 1 | 1 |
2012 | 0 | 1 |
2010 | 1 | 1 |
2009 | 0 | 1 |
2011 | 5 | 0 |
2013 | 2 | 0 |
2014 | 0 | 0 |
2016 | 1 | 0 |
2017 | 1 | 0 |
2019 | 0 | 0 |
2020 | 0 | 0 |
2021 | 0 | 0 |
2022 | 0 | 0 |
2023 | 0 | 0 |
2024 | 0 | 0 |
Citas por tipo de publicación
Publicaciones en Dialnet | Citas | |
---|---|---|
14 | Artículo de revista | 5 |
0 | Capítulo de libro | 0 |
0 | Libro | 0 |
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 1
Publicaciones más citadas
Anualidad | Publicación | Tipo | Citas |
---|---|---|---|
2009 |
Comparisons between Australian consumers' and industry experts' perceptions of ideal wine and cheese combinations
|
Artículo | 1 |
2010 |
Classification of reproductive performance of ten winegrape varieties
|
Artículo | 1 |
2012 |
Review: Berry Sensory Assessment: concepts and practices for assessing winegrapes’ sensory attributes
|
Artículo | 1 |
2018 |
Comparison of Rate-All-That-Apply and Descriptive Analysis for the Sensory Profiling of Wine
|
Artículo | 1 |
2015 |
Unripe Berries and Petioles in Vitis vinifera cv. Cabernet Sauvignon Fermentations Affect Sensory and Chemical Profiles
|
Artículo ARTICULO | 1 |
* Último cálculo de métricas Dialnet: 27-Oct-2024