Número de publicaciones: 26 (26.9% citado)
Número de citas: 8 (0.0% autocitas)
keyboard_arrow_down Ver todos los ámbitos
Ámbito Citas
ECONOMÍA 2
Índice h: 1
Índice h5: 0
Promedio de citas últimos 10 años: 0.2
Promedio de citas últimos 5 años: 0.0

Citas por año de emisión

Anualidad Citas
2024 1
2023 1
2022 3
2021 0
2020 0
2019 1
2018 0
2017 1
2016 1
2015 0
2014 0
2013 0
2012 0
2011 0
2010 0
2009 0

Citas por año de publicación

Anualidad Publicaciones Citas
2018 1 1
2017 0 1
2015 2 1
2014 2 1
2012 2 1
2011 4 2
2009 3 1
2010 1 0
2013 4 0
2016 6 0
2019 1 0
2020 0 0
2021 0 0
2022 0 0
2023 0 0
2024 0 0

Citas por tipo de publicación

Publicaciones en Dialnet Citas
26 Artículo de revista 8
0 Capítulo de libro 0
0 Libro 0

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 2

Publicaciones más citadas

Anualidad Publicación Tipo Citas
2011 Assessing desirable levels of sensory properties in Sauvignon Blanc wines – consumer preferences and contribution of key aroma compounds
Artículo 2
2017 Linking Sensory Properties and Chemical Composition of Vitis vinifera cv. Cabernet Sauvignon Grape Berries to Wine
Artículo ARTICULO 1
2009 Comparisons between Australian consumers' and industry experts' perceptions of ideal wine and cheese combinations
Artículo 1
2012 Review: Berry Sensory Assessment: concepts and practices for assessing winegrapes’ sensory attributes
Artículo 1
2014 Effect of increased irrigation and additional nitrogen fertilisation on the concentration of green aroma compounds in Vitis vinifera L. Merlot fruit and wine
Artículo 1
2018 Comparison of Rate-All-That-Apply and Descriptive Analysis for the Sensory Profiling of Wine
Artículo 1
2015 Unripe Berries and Petioles in Vitis vinifera cv. Cabernet Sauvignon Fermentations Affect Sensory and Chemical Profiles
Artículo ARTICULO 1

* Último cálculo de métricas Dialnet: 08-Jun-2024