Fecal Shedding of Salmonella spp. by Dairy Cows on Farm and at Cull Cow Markets
P. J. Fedorka-Cray, S. J. Wells
págs. 3-11
Salmonella in the Lairage of Pig Slaughterhouses
H. A. P. Urlings, M. Swanenburg, D. A. Keuzenkamp, J. M. A. Snijders
págs. 12-16
S. A. Buckley, Michael E. Hume, David J. Nisbet
págs. 17-22
R. Y. Murphy, E. R. Johnson
págs. 23-29
S. J. Knabel, J.-H. Suh
págs. 30-36
págs. 37-43
Evaluation of a Selective Broth for Detection of Staphylococcus aureus Using Impedance Microbiology
K. E. Glassmoyer
págs. 44-50
págs. 51-57
L. M. Lucia, T. H. Stevenson, D. B. Roberson, A. Castillo
págs. 58-62
Development of a Multiple-Step Process for the Microbial Decontamination of Beef Trim
D.-H. Kang, M. Koohmaraie
págs. 63-71
Y. Chen, K. M. Jackson
págs. 72-80
The Effects of Cultivating Lactic Starter Cultures with Bacteriocin-Producing Lactic Acid Bacteria
S. Garde, A. Oumer
págs. 81-86
págs. 87-93
W.-C. Ko, K.-C. Hsu
págs. 94-98
págs. 99-103
Limitations in the Use of Ozone to Disinfect Maple Sap
M. Kinsley, R. G. Labbe
págs. 104-107
S. Fukuzaki, H. Urano
págs. 108-112
K. H. Seo, B. W. Mitchell
págs. 113-116
Identification of Bovine-Specific DNA in Feedstuffs
P. Krcmar, E. Rencova
págs. 117-119
págs. 120-131
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados