Evitemos la inseguridad alimentaria en tiempos de COVID-19 en Chile
L. Rodríguez Osiac, Daniel Egaña Rojas, Patricia Gálvez Espinoza, Deborah Navarro Rosenblatt, Marcela Araya Bannout, María Begoña Carroza Escobar, Cecilia Baginsky G
págs. 347-349
págs. 351-358
Amanda Estanech, Nandara Oliveira, Elizete Amorim, Rômulo Valadão, Renata Torrezan, Gesilene Oliveira
págs. 359-365
págs. 366-371
Flora Miranda Arcanjo, Nádia Cristiane Steinmacher, Daneysa Lahis Kalschne, Anandra Bedendo, Aloisio Henrique Pereira de Souza, Nilson Evelázio de Souza, Angela Claudia Rodrigues
págs. 372-380
págs. 381-389
págs. 390-395
Relative validation of a food frequency questionnaire to assess dietary fatty acid intake
Gisele Queiroz Carvalho, Marcos Pereira, Jerusa M. Santana, Iuri D. Louro, Djanilson B. Santos
págs. 396-405
Glicerio León Méndez, Deisy León Méndez, Nerlis Paola Pájaro Castro, Clemente Granados Conde, Edgar Granados Llamas, María José Bahoque Peña
págs. 406-410
págs. 411-422
Anaemia among children living in land reform colonization projects in the Northeast region of Brazil: a population-based cross-sectional study
Lívia Batista, Adriana Paiva, Laísla Teles, Patrícia Rondó, Fredi Alexander Díaz Quijano, Leiliane Batista-Sousa
págs. 423-429
Luciana Caroline Paulino do Nascimento, Eryka Maria Dos Santos, Lídia Laís Gomes Silva, Cláudia Porto Sabino Pinho
págs. 430-442
Food environment of a Brazilian public university: challenges to promote healthy eating
Roseane Barbosa, Patrícia Henriques, Hevelyn Guerra, Jéssica Emerentino, Daniele Soares, Patrícia Dias, Daniele Ferreira
págs. 443-448
Glomerular filtration rate and its relationship with visceral and subcutaneous adiposity: a study with patients from Northeast Brazil
Claudia Campello Leal, Isa Galvão Rodrigues, Ana Paula Dornellas Leão Leite, Ilma Kruze Grande de Arruda, Alcides da Silva Diniz, Cláudia Porto Sabino Pinho, P. Coelho Cabral
págs. 449-456
págs. 457-462
Soy protein: a food allergen frequently used in the preparation of meat products
Cristiane Canan, Djonathan Adamante, Daneysa Kalschne, Marinês Paula Corso, Elciane Regina Zanatta
págs. 463-469
Warfarin drug interaction with vitamin K and other foodstuffs
Elaine C. Minighin, Kellen P. Bragança, Lucilene R. Anastácio
págs. 470-477
Obesidad en lactantes: efecto protector de la lactancia materna versus fórmulas lácteas
Ana María Labraña, Karina Ramírez Alarcón, Claudia Troncoso Pantoja, Ana María Leiva Ordoñez, Marcelo Villagrán, L. Mardones, Nicole Francisca Lasserre Laso, Miquel Martorell, Fabián Lanuza, Fanny Petermann Rocha, María Adela Martínez-Sangüinetti, Carlos Celis Morales
págs. 478-483
Sistema de porciones de intercambio de alimentos en Chile y el mundo: Historia, usos y consideraciones
Paola Cáceres Rodríguez, Claudia Lataste Quintana, Denisse Uribe, Juan Herrera, K. Basfi-fer
págs. 484-492
Guía práctica de aplicación del método dietético para el diagnóstico nutricional integrado
Claudia Troncoso Pantoja, Mari Alarcón Riveros, Juan Amaya-Placencia, Mauricio Sotomayor Castro, Eduard Maury Sintjago
págs. 493-502
Relación entre el consumo habitual de café y la mortalidad general y cardiovascular: revisión de revisiones sistemáticas de la literatura
Maylin Peñaloza, Luz Helena Alba, Juan Sebastián Castillo, Vanesa Gutiérrez, Adriana Ibarra, Nora Badoui
págs. 503-511
Review of the strategies employed in the school setting for the teaching of human nutrition
Verónica González-Jaramillo, Ileana María Greca Dufranc, Susana González
págs. 512-523
Julio Parra Flores, Eduard Maury Sintjago, Alejandra Rodríguez Fernández, Sergio Acuña, Juan Aguirre, Miriam Troncoso H, Guillermo Figueroa G
págs. 524-526
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados