Responsabilitats alimentàries
pág. 2
Tecnologies emergents per a la conservació dels aliments
Josep Maria Monfort Bolívar
págs. 3-7
Els Pinsos industrials: seguretat o risc? (1a part)
Francisco Puchals Mas
págs. 8-14
Llaurant la mar... l'aqüicultura i el repte dels 10^10 humans
págs. 15-20
Digestibilitat fecal i ileal del greix i els àcids grassos del porc en creixement
Pere Duran Montgé, Enric Esteve-García
págs. 21-25
Immigració i pràctiques alimentàries
Jesús Contreras Hernández
págs. 26-34
La Fundació Triptolemos: una iniciativa de la societat civil, originada a Barcelona, capital del món alimentari
Ramón Clotet Ballús
págs. 35-37
Centre de Noves Tecnologies i Processos Alimentaris
Josep Obiols Salvat
págs. 38-39
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados
Coordinado por: