La biofisica en la prefermentació
pág. 3
Els principis de maceració carbònica
Claude Flanzy , Jean Louis Escudier, Alain Samson
pág. 4
Maceració prefermentativa en fred
Nikolaos Kountoudakis, Mireia Esteruelas, Roser Canals
pág. 10
XX Congrés Anual de l'Associació Catalana d'Enòlegs
pág. 19
Toni Massanés. "La clau del reconeixement de l'enòleg és la diferenciació: cal arriscar"
Nuria Gibert
pág. 22
L'Acadèmia de les Arts i les Ciències Enològiques
Oriol Guevara i Sandra
pág. 25
La nit de l'Enologia 2009
pág. 26
El sector del suro reivindica la necessitat d'invertir en I+R+D
pág. 27
Conferència sobre el cost del gust de fusta
pág. 28
32 Congrés de l'OIV
Sensibilització i anàlisi de mercat
pág. 30
Nova secció a acenologia.com
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados
Coordinado por: