págs. 8-15
págs. 16-25
El beure com a aspecte del consum alimentari: un enfocament trascultural
Dwight B. Heath, S. Agustí (trad.), Ronald Puppo (trad.)
págs. 26-33
Diferències alimentàries a Catalunya: observacions d'una forastera
Helen Macbeth, A. Vidal (trad.), Ronald Puppo (trad.)
págs. 34-39
Els àpats i la seca dimensió social (exemples dels sud del Pacífic)
Nancy J. Pollock, María Teresa Aymerich Calvet (trad.), Ronald Puppo (trad.)
págs. 40-47
Cultures vegetals i animals en la cuina yao: influències sobre els grups de llengua Thai?
Annie Hubert, Francisco Xavier Medina (trad.)
págs. 48-55
Abundància i escassetat en el cicle alimentari rural al Líban
Aïda Kanafani-Zahar, Marta Recuenco (trad.)
págs. 56-71
págs. 72-81
págs. 83-97
págs. 98-111
Segona fase de l'Inventari del Patrimoni Etnològic de Catalunya: recerca aplicada i treball en xarxa
págs. 112-119
págs. 120-123
pág. 124
págs. 125-126
La mort en dansa: anàlisi de les comparses catalanes de la mort en el context europeu. De la Dansa dels vius (Morella) al Ball dels morts (Verges): un recorregut de cinc segles
págs. 127-128
págs. 129-130
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados