págs. 1-6
pág. 7
Biotechnological potential within the genus Burkholderia
E. Mahenthiralingam, L.A. O'Sullivan
págs. 8-11
J. F. Siqueira, I. N. Rôças
págs. 12-16
M. Hungria, E. Nogueira Assunção, M. R. Bulbol, M. G. Germano, A. T. R. Vasconcelos, L. M. O. Chueire, A. Souza-Filho, M. F. Nicolás, E. B. P. Santos, S. Astolfi-Filho
págs. 17-23
R. C. Kuhad, M. Kapoor, K. K. Sharma
págs. 24-31
pH effects on 10 Streptomyces spp. growth and sporulation depend on nutrients
A. Nevalainen, M. Kontro, U. Lignell, M.-R. Hirvonen
págs. 32-38
Antimicrobial resistance of Salmonella spp. from pigs at slaughter in Spain in 1993 and 2001
A. I. Agustín, C. Rota, J. J. Carramiñana, A. Herrera
págs. 39-44
Analysis of the large bowel microbiota of colitic mice using PCR/DGGE
C. Albright, G. W. Tannock, R. Bibiloni, B. Sartor, M.A. Simon
págs. 45-51
S. D. Cox, J. Al-Shuneigat, J. L. Markham
págs. 52-55
Aerosolization as novel sanitizer delivery system to reduce food-borne pathogens
P. M. Gray, S.- W. Oh, R. H. Dougherty, D.- H. Kang
págs. 56-60
Real-time PCR detection of Biscogniauxia mediterranea in symptomless oak tissue
C. Orlando, M. Pazzagli, P. Pinzani, N. Luchi, P. Capretti
págs. 61-68
X. T. Li51, S. S. Tan, S. Q. Yang, Z. Q. Jiang, L. T. Li
págs. 69-76
Susceptibility of Clostridium perfringens to C<sub>2</sub>¿C<sub>18</sub> fatty acids
E. Skřivanová, M. Marounek, G. Dlouhá, J. Kaňka
págs. 77-81
Ecology of Arcobacter species in chicken rearing and processing
V. M. Allen, A. Gude, C. R. Helps, J. E. L. Corry, T. J. Hillman
págs. 82-87
S. B. O'Brien, D. A. McDowell, I. S. Blair, James J. Sheridan, D. Daly
págs. 88-93
B. Austin, S. J. Dewar, L. Yan, A. Neamatallah
págs. 94-96
Rumen microbial population dynamics in response to photoperiod
N. R. McEwan, C.J. Newbold, P. A. Findlay, M. Regensbogenova, C. L. Adam, Leticia Abecia
págs. 97-101
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados