Periodo de publicación recogido
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Rapid Inverse Method to Measure Thermal Diffusivity of Low‐Moisture Foods
Yoshiki Muramatsu, Ibrahim Greiby, Dharmendra K. Mishra, K. D. Dolan
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 82, Nº 2, 2017, págs. 420-428
N. J. Matella, K. D. Dolan, Y. S. Lee
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 71, Nº 7, 2006
N. J. Matella, K. D. Dolan, A. W. Stoeckle, M. R. Bennink, Y. S. Lee, M. A. Uebersax
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 70, Nº 3, 2005
Thermal Kinetic Parameters of Thiamin in Wheat Flour at Temperatures Higher than 100°C
Maria Suparno, K. D. Dolan, P. K. W. Ng
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 70, Nº 3, 2005
Modeling Thermal and Mechanical Effects on Retention of Thiamin in Extruded Foods
P. K. W. Ng, K. D. Dolan, M. Suparno, J. Y. Cha
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 68, Nº 8, 2003, págs. 2488-2496
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