InstitucionesÁrea de conocimientoPeriodo de publicación recogido
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Ștefania Adelina Milea, Iuliana Aprodu, Elena Enache, Vasilica Barbu, Gabriela Rapeanu, Gabriela Bahrim, Nicoleta Stanciuc
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 19, Nº. 1, 2021, págs. 127-136
Loredana Dumitraşcu, Elena Enache, Nicoleta Stanciuc, Iuliana Aprodu
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 17, Nº. 1, 2019, págs. 814-823
Ana Maria Oancea, Cristina Onofrei, Mihaela Turturica, Gabriela Bahrim, Gabriela Rapeanu, Nicoleta Stanciuc
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 24, Nº 4, 2018, págs. 361-369
Advances on the impact of thermal processing on structure and antigenicity of chicken ovomucoid.
Nicoleta Stanciuc, Alexandra Andreea Creţu, Iuliana Banu, Iuliana Aprodu
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 98, Nº 8, 2018, págs. 3119-3128
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