Periodo de publicación recogido
|
|
|
K. Savas Bahçeci, Jale Acar, Vural Gökmen
Fruit processing: journal for the fruit processing and juice producing european and overseas industry, ISSN 0939-4435, Vol. 15, Nº 5, 2005, págs. 328-331
Effects of various ultrafiltration treatments on some quality parametres of pomegrante juice
Fruit processing: journal for the fruit processing and juice producing european and overseas industry, ISSN 0939-4435, Vol. 15, Nº 1, 2005, pág. 33
Presence and formation of lactic acid in apple juices
Vural Gökmen, Jale Acar, Esma Elden Taydas
Fruit processing: journal for the fruit processing and juice producing european and overseas industry, ISSN 0939-4435, Vol. 13, Nº 2, 2003, págs. 114-117
Microbiological safety of fresh-squeezed juices
K. Savas Bahçeci, Jale Acar
Fruit processing: journal for the fruit processing and juice producing european and overseas industry, ISSN 0939-4435, Vol. 11, Nº 10, 2001, págs. 410-412
Jale Acar, N Kahraman
Fruit processing: journal for the fruit processing and juice producing european and overseas industry, ISSN 0939-4435, Vol. 10, Nº 1, 2000, págs. 14-16
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados