Periodo de publicación recogido
|
|
|
Key Paper: Some fruits with specific healthy appeals
Gilvan Wosiacki
Fruit processing: journal for the fruit processing and juice producing european and overseas industry, ISSN 0939-4435, Vol. 27, Nº. 4, 2017, págs. 128-133
Blackberry (Rubus spp.): influence of ripening and processing on levels of phenolic compounds and antioxidant activity of the 'Brazos' and 'Tupy' varieties grown in Brazil
Acácio Antonio Ferreira Zielinski, Caroline Goltz, Maira Akemi Casagrande Yamato, Suelen Avila, Elisa Yoko Hirooka, Gilvan Wosiacki, Alessandro Nogueira, Ivo Mottin Demiate
Ciencia rural, ISSN 0103-8478, Vol. 45, Nº. 4, 2015, págs. 744-749
Functional fruits in the araucaria forest/Brasil
Gilvan Wosiacki
Fruit processing: journal for the fruit processing and juice producing european and overseas industry, ISSN 0939-4435, Vol. 20, Nº 3, 2010, págs. 118-124
Jabuticaba - A native Fruit of Brazil
Gilvan Wosiacki
Fruit processing: journal for the fruit processing and juice producing european and overseas industry, ISSN 0939-4435, Vol. 18, Nº 6, 2008, págs. 300-304
Apple Varieties Growing in Sub- Tropical Areas
Gilvan Wosiacki
Fruit processing: journal for the fruit processing and juice producing european and overseas industry, ISSN 0939-4435, Vol. 12, Nº 1, 2002, págs. 19-28
Apple Varieties Growing in Subtropical Areas
Gilvan Wosiacki
Fruit processing: journal for the fruit processing and juice producing european and overseas industry, ISSN 0939-4435, Vol. 11, Nº 5, 2001, págs. 177-182
Brazilian Apple Production - A Few Years Later
Gilvan Wosiacki
Fruit processing: journal for the fruit processing and juice producing european and overseas industry, ISSN 0939-4435, Vol. 10, Nº 12, 2000, págs. 472-475
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados