Periodo de publicación recogido
|
|
|
Rheological and macrobiological properties of soft sausage developed for the elderly
Ryaichi Sakata
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 3, 2010, págs. 59-60
Ryaichi Sakata
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 3, 2006, págs. 51-52
Ryaichi Sakata
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 3, 2005, págs. 49-53
Ryaichi Sakata
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 4, 2004, págs. 10-11
Ryaichi Sakata
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 3, 2004, págs. 10-11
Sensory evaluation of firmness
Paul-Gerhard Klettner, Ryaichi Sakata
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 3, 2004, págs. 46-48
Peptides contribute to colour formation
Ryaichi Sakata
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 2, 2004, págs. 113-116
Ryaichi Sakata
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 1, 2004, pág. 12
Effect of freezing on stability of colour and the residual nitrite in cured meat
Ryaichi Sakata, Hidotoshi Morita, Karl-Otto Honikel, Yukiharu Nagata
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº 1, 2003, págs. 38-41
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados