Periodo de publicación recogido
|
|
|
Making Fortification Functional Ingredients
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 59, Nº 4, 2005, págs. 44-61
Innovative Chills Ahead for Frozen Desserts
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 59, Nº 3, 2005, págs. 40-52
From Soup to Soynuts: The Broadening Uses of Soy
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 59, Nº 2, 2005, págs. 44-55
Ingredients for Bread Meet Changing `Kneads' Ingredients
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 59, Nº 1, 2005, pág. 55
How Strategic Alliances Affect Product Development
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 58, Nº 12, 2004, págs. 81-90
A Changing Perception of Taste Perception
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 58, Nº 11, 2004, págs. 56-72
CONFECTION: A Sweet Acronym Ingredients
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 58, Nº 10, 2004, págs. 50-66
Flavor Enhancement: Taking the Mask Off Ingredients
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 58, Nº 8, 2004, págs. 56-70
Emerging Ingredients: Viewing Their Impact on the Future Ingredients
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 58, Nº 7, 2004, págs. 56-70
What's Cooking in the Kitchen Ingredients
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 58, Nº 5, 2004, págs. 50-64
Fats: In Trans-ition Ingredients
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 58, Nº 4, 2004, págs. 52-64
Cheeseburger... Cheeseburger... No Bun Ingredients
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 58, Nº 3, 2004, págs. 36-54
Dawning of the Age of Proteins Ingredients
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 58, Nº 2, 2004, págs. 56-70
Portraits in Color Ingredients
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 58, Nº 1, 2004, págs. 42-54
Plot Thickens, as Gums Add Special Effects Ingredients
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 57, Nº 12, 2003, págs. 34-47
Sweetener + Sweetener Enhances the Equation Ingredients
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 57, Nº 11, 2003, págs. 48-62
Choosing New Alternatives to Alternative Ingredients
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 57, Nº 10, 2003, págs. 54-69
How Functionality Helps Address the Health Initiative
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 57, Nº 9, 2003, págs. 72-102
Ingredients Provide New Levels of Innovation in Dairy Products
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 57, Nº 8, 2003, págs. 72-86
Ten Ingredient Developments That May Impact the Future of Foods
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 57, Nº 7, 2003, págs. 76-90
Ingredients Find a Sweet Home in Chicago
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 57, Nº 6, 2003, págs. 46-96
Aquatic Ingredients Provide a New Wave of Opportunity
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 57, Nº 5, 2003, págs. 71-80
Evolving Ingredient Components Offer Specific Health Values
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 56, Nº 56, 2002, pág. 50
Evolving Ingredient Components Offer Specific Health Values
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 56, Nº 12, 2002, pág. 50
Finding New Ways to Help Enhance Appearance and Texture of Foods Ingredients
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 56, Nº 11, 2002, págs. 38-54
31 Ingredient Developments for Frozen Desserts
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 56, Nº 10, 2002, págs. 46-66
Confectionery Ingredients Bridge Indulgence with Health
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 56, Nº 9, 2002, págs. 64-82
Emerging Ingredients: And the Winners Are! Ingredients
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 56, Nº 7, 2002, págs. 54-66
Antimicrobials: Setting Up Additional Hurdles to Ensure Food Safety
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 56, Nº 6, 2002, págs. 99-108
Snack Foods: Ingredient Concepts to Munch On
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 56, Nº 4, 2002, págs. 82-97
Beefing Up Innovations for Meat and Poultry Ingredients Ingredients
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 56, Nº 3, 2002, págs. 54-66
Timely Ingredient Developments via Fermentation
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 56, Nº 2, 2002, págs. 52-65
Bakery Ingredients: Past, Present, and Future Directions Ingredients
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 56, Nº 1, 2002, págs. 56-72
From Soybeans to Spaghetti: The Broadening Use of Enzymes
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 55, Nº 11, 2001, págs. 54-69
How Ingredients Help Solve Beverage Problems
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 55, Nº 10, 2001, págs. 61-77
Convenience Foods: They've Come a Long Way
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 55, Nº 9, 2001, págs. 85-95
Diverse strategies help promote ingredient products
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 55, Nº 8, 2001, págs. 77-99
From Ingredient Idea to Supermarket Product
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 55, Nº 7, 2001, págs. 59-67
Antioxidants: From Preserving Food Quality to Quality of Life
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 55, Nº 6, 2001, págs. 51-59
2001: A Spice Odyssey There is no science fiction about these ingredient developments
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 55, Nº 1, 2001, págs. 36-45
Research Trends in Healthful Foods
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 54, Nº 10, 2000, págs. 45-52
Rewriting the Dictionary at IFT Food Expo
D. E. Pszczola
Food technology, ISSN 0015-6639, Vol. 54, Nº 8, 2000, págs. 100-113
Enzims: fent que les coses passin
D. E. Pszczola
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, ISSN-e 1137-7976, Vol. 3, Nº. 4 (setembre 1999), 1999, págs. 44-51
Bona pinta. Millorant l'aparença dels productes alimentaris
D. E. Pszczola
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, ISSN-e 1137-7976, Vol. 3, Nº. 3 (gener 1999), 1999, págs. 47-49
Alimentos de diseño: un concepto que evoluciona
D. E. Pszczola
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, ISSN 0300-5755, Nº 248, 1993, págs. 91-92
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados