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2012 4 1
2008 1 4
2007 3 1
2005 1 2
2003 2 1
2002 3 2
2000 0 7
1998 1 5
1999 2 0
2001 1 0
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Publicaciones más citadas

Anualidad Publicación Tipo Citas
1998 Use of sap-flow sensors to schedule vineyard irrigation
Artículo 4
2008 Relationships between berry size, berry phenolic composition and wine quality scores for Cabernet Sauvignon (Vitis vinifera L.) from different pruning treatments and different vintages
Artículo 4
2000 Canopy microclimate and berry composition
Artículo 3
2000 Developmental variation in sensitivity of Vitis vinifera L. cv. Shiraz berries to soil water deficit
Artículo 2
2000 Development of seed polyphenols in berries from Vitis vinifera L. cv. Shiraz
Artículo 2
2002 Analysis of pigmented polymers in red wine by reverse phase HPLC
Artículo 2
2005 Relationships between seed and berry development of "Vitis Vinifera" L. cv Shiraz
Artículo 2
2012 Review: Berry Sensory Assessment: concepts and practices for assessing winegrapes’ sensory attributes
Artículo 1
1998 Use of sap-flow sensors to schedule vineyard irrigation
Artículo 1
2007 Exclusion of sunlight from Shiraz grapes alterns wine colour, tannin and sensory properties
Artículo 1
2003 Response of Shiraz grapevines to five different training systems in the Barossa Valley, Australia
Artículo 1

* Último cálculo de métricas Dialnet: 13-Jul-2024