Determination of Diazepam in Cream Biscuits by Liquid Chromatography
P. Ghosh, M. M. Reddy
págs. 569-572
A. A. Olaniyi, O. S. Idowu, O. A. Adegoke
págs. 573-578
A. Niewiadomy, J. Matysiak
págs. 579-586
págs. 587-591
págs. 592-595
A. Abdulmawjood
págs. 596-603
R. G. K. Leuschner
págs. 604-613
A. Sternesjo, E. Gustavsson
págs. 614-620
E. Jamin, G. Martin, F. Martin
págs. 621-631
Instrumental Factors Influencing Absorption Measurements for Fluid Food Color Determination
J. Campos, C. Montes
págs. 632-638
págs. 639-646
P. Stober, V. Giller
págs. 647-656
A Novel Method for the Determination of Synthetic Colors in Ice Cream Samples
M. Tripathi, S. K. Khanna
págs. 657-663
B. Albero, C. Sánchez Brunete
págs. 664-670
Differential Electrolytic Potentiometric Determination of Some Amino Acids in Dosage Forms
S. M. Al-Ghannam, A. M. S. Abulkibash
págs. 671-676
Further Studies on the Spectrophotometric Determination of Amprolium
G. deFontenay, P. Bonnefille, D. W. Fink
págs. 677-680
pág. 681
págs. 682-706
Measurement of Novel Dietary Fibers
B. V. McCleary
págs. 707-717
págs. 718-726
Applications and Uses of Resistant Starch
I. L. Brown
págs. 727-732
Resistant Starch: Safe Intakes and Legal Status
J. M. Goldring
págs. 733-739
Synthesis of Resistant Starches in Plants
C. Konik-Rose, M. K. Morell
págs. 740-748
págs. 749-755
págs. 756-760
págs. 761-768
C. W. C. Kendall
págs. 769-774
Resistant Starch and Colorectal Neoplasia
G. P. Young, R. K. Le Leu
págs. 775-786
Resistant Starch as Related to Companion Animal Nutrition
G. C. Fahey, J. K. Spears
págs. 787-791
S. Kiriyama, T. Morita, S. Kasaoka
págs. 792-796
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados