P. Verschave, Mathilde Causse, K. Robini, M. Buret
págs. 2342-2350
págs. 2351-2355
Quality of Different Honduran Coffees in Relation to Several Environments
F. Decazy, J. Avelino
págs. 2356-2361
Effects of Irradiation on Properties of Cured Ham
J. G. Sebranek, T. A. Houser, S. M. Lonergan
págs. 2362-2365
Linking Sensory Descriptors to Volatile and Nonvolatile Components of Fresh Tomato Flavor
K. S. Tandon, E. A. Baldwin
págs. 2366-2371
H.-J. Tsai, S.-C. Teng, M.-C. Tsai
págs. 2372-2377
Chitosan Coating Improves Shelf Life of Eggs
W. Prinyawiwatkul, S. Bhale, H. K. No
págs. 2378-2383
págs. 2384-2387
págs. 2388-2393
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados