A Summary of Reported Foodborne Disease Incidents in Sweden, 1992 to 1997
Y. Andersson, R. Lindqvist
págs. 1315-1320
Evaluation of Safe Food-Handling Instructions on Raw Meat and Poultry Products
S. Yang, S. F. Altekruse, F. J. Angulo
págs. 1321-1325
M. Rivera-Betancourt, C. N. Cutter
págs. 1326-1332
págs. 1333-1337
A. O. Gill, R. A. Holley
págs. 1338-1346
Differentiation between Types and Strains of Clostridium botulinum by Riboprinting
G. A. Fingerhut, G. E. Skinner, S. M. Gendel
págs. 1347-1352
D. Carminati
págs. 1353-1358
Antimicrobial Effect of Rosemary Extracts
C. Nguyen-The, M.-J. Amiot, J. Del Campo
págs. 1359-1368
W. P. Charteris
págs. 1369-1376
págs. 1377-1380
M. E. Lopez-Caballero
págs. 1381-1388
D. Soderberg, B. W. Berry, B. G. Lyon
págs. 1389-1398
págs. 1399-1403
G. H. Smerage, A. A. Teixeira, S. Morozumi, H. Fujikawa
págs. 1404-1409
Isolation of Cyclospora Oocysts from Fruits and Vegetables Using Lectin-Coated Paramagnetic Beads
L. J. Robertson
págs. 1410-1414
Formation of Heterocyclic Amines in Fried Fish Fiber during Processing and Storage
B. H. Chen, C.-Y. Tai, K. H. Lee
págs. 1415-1420
págs. 1421-1425
Milkborne Campylobacter Infection in Hungary
M. Kalman, B. Czermann, E. Szollosi
págs. 1426-1429
Diminution of Campylobacter Colonization in Neonatal Pigs Reared Off-Sow
R. C. Anderson, R. E. Droleskey, C. R. Young, R. B. Harvey
págs. 1430-1432
K. Takeuchi, A. N. Hassan, C. M. Matute
págs. 1433-1437
Listeria monocytogenes Contamination Pattern in Pig Slaughterhouses
T. Sateri, Maria Fredriksson-Ahomaa, T. Autio
págs. 1438-1442
Improved Detection of Nontyphoid and Typhoid Salmonellae with Balanced Agar Formulations
E. T. Mallinson, R. G. Miller
págs. 1443-1446
L. Stepaniak
págs. 1447-1449
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados